Oferte De Pui Cu Cimbru De Lămâie

Oferte De Pui Cu Cimbru De Lămâie
Lemon Thyme Chicken Tenders este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 198 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Oferte de pui la cuptor cu nuci pecan și cimbru, Licitație De Pui Cu Lămâie Asiatică, și Licitații De Pui Cu Ardei De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, cimbrul tocat, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un bol mare de amestecare. Condimentați ofertele de pui cu sare și piper. Aruncați puiul cu amestecul de ulei de măsline; se lasă la marinat 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Pulverizați o tigaie antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare. Gatiti ofertele de pui in tigaia incinsa pana se rumenesc usor si se fierb, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista