Oală Sub Presiune Coaste Scurte De Vită Înăbușite Cu Cola
Oala sub presiune coaste scurte de vită înăbușite cu Cola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 959 calorii, 33g de proteine, și 85g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cola, amidon de porumb, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Sub Presiune Coaste Scurte De Vită Dezosate În Stil Asiatic, Coaste scurte de vită fierte cu Tortelloni într-un sos de cremă Marsala (aragaz lent ), și Coaste Scurte De Vită Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, boiaua, piperul negru, cayenne și chimenul într-un castron mic. Frecați uniform amestecul de condimente pe toate părțile coastelor; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Condimente Uscate Freca
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Coaste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu până când strălucește. Lucrând în loturi, adăugați suficiente coaste scurte pentru a acoperi fundul aragazului fără a le aglomera. Căutați, întorcându-vă ocazional, până când coastele se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Soba
3
Transferați pe o farfurie mare și repetați cu coastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
4
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați cola, sosul de soia și Worcestershire și, folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile rumenite de pe fundul oalei sub presiune.Întoarceți coastele în oala sub presiune, întoarceți-le pentru a le acoperi în sos și blocați capacul în poziție. Măriți căldura plitei la mare și aduceți aragazul la presiune ridicată. Reduceți căldura plitei la mediu și gătiți timp de 30 de minute, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține un flux vizibil și constant de abur care scapă. Între timp, puneți o strecurătoare peste un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos De Soia
Sos
Cola
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Lingura De Lemn
Soba
Sita
Bol
6
Scoateți oala sub presiune de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural timp de 15 minute.Eliberați cu grijă rapid orice presiune rămasă în aragaz, apoi scoateți capacul (țineți fața departe de aburul care scapă).
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
7
Transferați coastele pe o farfurie mare și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
8
Turnați lichidul prin strecurătoare și readuceți conținutul strecurătorului în oala sub presiune. Folosind o lingură mare, îndepărtați și aruncați grăsimea din lichidul strecurat și readuceți lichidul în oala sub presiune (alternativ puteți utiliza un separator de grăsime).Puneți oala sub presiune în aragaz la foc mediu-mare și aduceți amestecul la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Sita
Soba
9
Așezați amidonul de porumb și apa într-un castron mic, bateți pentru a combina și adăugați jumătate din amestec în oala sub presiune. Gatiti, batand constant, pana cand sosul este lucios si ingrosat, aproximativ 30 de secunde (adaugati mai mult amestec de amidon de porumb dupa cum este necesar daca doriti un sos mai gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Bateti
Bol
10
Se ia de pe foc, se adaugă coastele rezervate și se întoarce pentru a le acoperi în sos.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.