Oală De Dovleac Cu Orz Perlat African

Oală De Dovleac Cu Orz Perlat African
Oala de dovleac din orz perlat African ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. O porție conține 582 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, dovlecei hokkaido, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza datele pe care le-ar putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Curmale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pui și orz perlat, Pilaf De Orz Cu Ceapă Perlată, și Orz perlat cu mazăre și Edamame pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Kanonkop Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate35
Revista