Oale de cimitir cu ciocolata neagra de Cr

Oale de cimitir cu ciocolata neagra de Cr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați oalele Cimitirului de ciocolată neagră de Cr. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 857 calorii. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amară, firimituri de napolitane de ciocolată, prăjituri cu piatră funerară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vase de ciocolata neagra de Cr, Ciocolata neagra Peppermint Pots de Creme, și Vase De Ciocolată Neagră Vegană De Creme.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți ciocolata până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron. Puneți ouăle și gălbenușurile în procesor sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Într-o măsură de sticlă cu 4 căni, încălziți frișca într-un cuptor cu microunde (Vezi notele) la putere maximă (100%) până când crema fierbe, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
4
Cu procesor sau blender la viteză mare, adăugați cremă de fierbere la ou. Verificați temperatura amestecului cu un termometru cu citire instantanee; dacă este sub 160, turnați amestecul înapoi în sticlă măsură și reîncălziți în cuptorul cu microunde la putere maximă până când ajunge la 160, amestecând și verificând la intervale de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuptorCuptor
5
Combinați amestecul de smântână fierbinte, ciocolata tocată și lichiorul în blender sau procesor (sau bateți ingredientele împreună într-un castron mare); se învârte până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LichiorLichior
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
6
Turnați amestecul de ciocolată în 8 ramekine sau pahare (Dimensiune 1/2 cană). Se răcește până se fixează ușor, 30 până la 45 de minute. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi. Pentru cea mai cremoasă textură, lăsați deserturile să stea la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Lingura 1 lingura. firimituri wafer pe fiecare oală de crme. Introduceți un Cookie Tombstone în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista