O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung
Nevoie de o felul principal vegan? O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 153 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați azuki bean miso, ciuperci shitake, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Supă Ușoară De Somon Glazurat Miso Cu Miere Și Tăiței Soba, Fidea Mov Kale Și Fasole Mung Cu Sos Cremos De Ceapă Miso, și Supă Miso rapidă și ușoară cu orez și legume.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.