Năut în bulion de nucă de cocos Curry
Năutul în bulion de nucă de cocos Curry este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii fără sare adăugate, căței de usturoi, ardei jalape murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Năut de nucă de cocos și spanac, Năut Curry cu nucă de cocos, conopidă și spanac, și Halabessa: năut în bulion picant de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Așezați amestecul de ceapă, năutul și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore. Se amestecă coriandru.