Năut în bulion de nucă de cocos Curry

Năut în bulion de nucă de cocos Curry
Năutul în bulion de nucă de cocos Curry este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii fără sare adăugate, căței de usturoi, ardei jalape murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Năut de nucă de cocos și spanac, Năut Curry cu nucă de cocos, conopidă și spanac, și Halabessa: năut în bulion picant de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Așezați amestecul de ceapă, năutul și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista