Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, năutul cu roșii și spanac ar putea fi uimitor fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 278 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 830 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, roșii pur aproxume, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Rețete similare includ Vinete cu roșii și năut, Năut cu roșii și morcovi, și Năut cu roșii și morcovi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un wok și prăjiți ceapa la foc mic până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și se fierbe încă 5 minute până când ceapa este aurie și usturoiul ușor prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați turmericul, garam masala și chimenul, amestecând la foc mic timp de câteva secunde. Sfat în roșiile tocate și adăugați Roșia pură, apoi fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați nautul în tigaie cu 300 ml apă (umpleți cutia plină cu trei sferturi). Se fierbe timp de 10 minute înainte de a amesteca spanacul pentru a se ofili. Se condimentează și se servește cu orez sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Naan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper