Năut cu roșii și spanac

Năut cu roșii și spanac
Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, năutul cu roșii și spanac ar putea fi uimitor fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 278 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 830 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, roșii pur aproxume, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Rețete similare includ Vinete cu roșii și năut, Năut cu roșii și morcovi, și Năut cu roșii și morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un wok și prăjiți ceapa la foc mic până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și se fierbe încă 5 minute până când ceapa este aurie și usturoiul ușor prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați turmericul, garam masala și chimenul, amestecând la foc mic timp de câteva secunde. Sfat în roșiile tocate și adăugați Roșia pură, apoi fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3
Adăugați nautul în tigaie cu 300 ml apă (umpleți cutia plină cu trei sferturi). Se fierbe timp de 10 minute înainte de a amesteca spanacul pentru a se ofili. Se condimentează și se servește cu orez sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
NaanNaan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista