Năut cu roșii și spanac
Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, năutul cu roșii și spanac ar putea fi uimitor fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 278 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 830 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, roșii pur aproxume, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Rețete similare includ Vinete cu roșii și năut, Năut cu roșii și morcovi, și Năut cu roșii și morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok și prăjiți ceapa la foc mic până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și se fierbe încă 5 minute până când ceapa este aurie și usturoiul ușor prăjit.
Adăugați turmericul, garam masala și chimenul, amestecând la foc mic timp de câteva secunde. Sfat în roșiile tocate și adăugați Roșia pură, apoi fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați nautul în tigaie cu 300 ml apă (umpleți cutia plină cu trei sferturi). Se fierbe timp de 10 minute înainte de a amesteca spanacul pentru a se ofili. Se condimentează și se servește cu orez sau naan.