NYC Nut Stand scorțișoară și zahăr arahide
NYC Nut Stand Cinnamon & Sugar Peanuts ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 310 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară de saigon măcinată, arahide prăjite, pastă de fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Arahide Glazurate Cu Scorțișoară, Scorțișoară și ghimbir arahide confiate, și Înghețată de nucă de cocos-porumb cu sirop de zahăr brun și arahide.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu hârtie pergament de gătit.
În tigaia din fontă de 12 sau 14 inci, bateți zahărul, apa și pasta de vanilie cu biciul. Se amestecă arahide. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul incepe sa fiarba rapid, aproximativ 5 minute. Gatiti, amestecand constant, pana cand lichidul se reduce si zaharul cristalizeaza pe arahide. Continuați să gătiți și amestecați până când alunele sunt uscate și cu aspect crocant.
Reduceți căldura la minim; continuați să gătiți și amestecați pe măsură ce zahărul începe să se transforme în sirop și piscină în fundul tigaiei. Folosiți lingura pentru a arunca continuu arahide în sirop pe măsură ce se formează. Continuați să faceți acest lucru până când alunele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Presărați arahide cu scorțișoară; aruncați pentru a distribui uniform.
Se toarnă arahide în tigaie; se întinde într-un singur strat, rupând orice aglomerări mari. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș.