Nugget de tofu cu brânză

Nugget de tofu cu brânză
Nugget cu tofu cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 10 porții cu 262 de calorii, 8 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Dacă aveți la îndemână ou, ulei de prăjit, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Nugget Parmigiana Sub, Chicken Nugget Casserole și Chicken Nugget Casserole.

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu

Nuggets de pui funcționează foarte bine cu vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista