Nuci Pecan Tarte

Nuci Pecan Tarte
Pecan Tarte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 276 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Nuci Pecan Tarte, Nuci Pecan Tarte, și Nuci Pecan Tarte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor 8 cutii de tartă de 3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Rulați produse de patiserie și tăiați 8 cercuri de 5 inci. Potriviți cercurile de patiserie în cutii de tartă unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul, untul sau margarina, siropul de porumb și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se amestecă bine, apoi se amestecă pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Se toarnă o cantitate egală de amestec în fiecare staniu de tartă căptușit cu patiserie.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute până când patiseria se rumeneste și umplutura este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista