Nuci dulci și picante

Nuci dulci și picante
Nuci dulci și picante necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 118 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de zahăr, nuci, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Nuci dulci și picante, Nuci dulci și picante, și Nuci dulci și picante.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați nucile pe o tigaie mare și coaceți în cuptorul preîncălzit 10 până la 12 minute, având grijă să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul alb, zahărul brun, sarea, piperul, chimenul, pudra de curry, cuișoarele și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-o cratiță mare la foc mediu, așezați nucile și aproximativ 1/2 amestecul de zahăr. Când amestecul începe să se topească, amestecați în amestecul rămas. Agitați tigaia până când toate nucile sunt acoperite, aproximativ 5 minute. Folosiți o lingură pentru a separa nucile care se lipesc între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se răcește pe o foaie de copt ușor unsă sau pe hârtie de ceară. Separați piulițele pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista