Nikki Special ciocolata Martini

Nikki Special ciocolata Martini
Nevoie de un băuturi fără gluten și lactate? Martini-ul special de ciocolată al lui Nikki ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,21 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichiorul de ciocolată jigger, siropul de ciocolată, crema cu aromă de vanilie fără lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rețeta de cartofi dulci a lui Nikki, Tortul cu lămâie al lui Nikki, și Nikki Macadamia nuci banane pâine pătrate.

Instrucțiuni

1
Se toarnă lichiorul de ciocolată, creme de cacao, vodcă și cremă într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Înmuiați marginea unui pahar de martini răcit în sirop de ciocolată. Strecurați cocktailul în pahar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CiocolatăLichior De Ciocolată
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista