Nibs Cacao freca pe vârful Tri sau fusta friptură

Nibs Cacao freca pe vârful Tri sau fusta friptură ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție conține 494 calorii, 59G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr brun, friptură de vârf tri, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shake De Nucă De Cocos De Rodie Cu Pene De Cacao, Fudge ușor de Mocha cu pene de Cacao, și Clatite Proteice perfecte (cu sau fara penite de Cacao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția fripturii, în vasul unui robot de Bucătărie, Mașină de tocat condimente sau mortar și pistil. Se macină până când penițele se sparg în particule de dimensiunea granulelor mari de nisip. Utilizați imediat sau depozitați într-un borcan bine acoperit timp de până la 1 lună.
Clătiți și uscați friptura cu prosoape de hârtie. Acoperiți generos carnea cu freca și înfășurați în folie sau folie de plastic. Friptura se poate marina peste noapte la frigider.
Scoateți friptura din frigider și aduceți la temperatura camerei. Între timp, aprindeți grătarul. Pregătiți grătarul pentru gătit indirect, cu cărbunii pe ambele părți.
Așezați carnea pe grătar, cu partea grasă în sus, nu direct peste cărbuni. Temperatura internă a grătarului trebuie să fie cuprinsă între 275 și 300 de grade F. Grătați carnea timp de 40 de minute. Verificați temperatura internă cu un termometru cu citire instantanee. Pentru carnea rară medie, scoateți-o de pe grătar când termometrul înregistrează 125 de grade F.
Lăsați friptura să stea, acoperită slab cu folie, timp de câteva minute înainte de feliere.