Mătușa Peggy ' s Cheesecake cu praline Topping

Mătușa Peggy ' s Cheesecake cu praline Topping
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 675 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr brun, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mătușa Peggy ' s Potpourri, Mătușa Peggy e portocaliu cu geamuri șuncă friptură, și Cheesecake de dovleac cu topping de pralină Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-un castron mediu combinați untul, firimiturile și zahărul până când sunt bine amestecate. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, folosind spatele unei linguri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
1
Într-un castron mare, folosind un mixer de mână, bateți crema de brânză, zahărul, ouăle și vanilia până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se toarnă în crusta pregătită și se coace timp de 35 până la 45 de minute. Asigurați-vă că centrul este ferm înainte de a scoate cheesecake-ul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor într-un suport și lăsați-o să se răcească complet. Eliberați forma de arc și transferați tortul pe un platou pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb și se gătește la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile și vanilia. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți pralina deasupra cheesecake-ului răcit și serviți. Păstrați resturile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista