Mătușa Peggy ' s Cheesecake cu praline Topping
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 675 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr brun, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mătușa Peggy ' s Potpourri, Mătușa Peggy e portocaliu cu geamuri șuncă friptură, și Cheesecake de dovleac cu topping de pralină Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu combinați untul, firimiturile și zahărul până când sunt bine amestecate. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, folosind spatele unei linguri mari.
Într-un castron mare, folosind un mixer de mână, bateți crema de brânză, zahărul, ouăle și vanilia până la crem.
Se toarnă în crusta pregătită și se coace timp de 35 până la 45 de minute. Asigurați-vă că centrul este ferm înainte de a scoate cheesecake-ul din cuptor.
Scoateți tigaia din cuptor într-un suport și lăsați-o să se răcească complet. Eliberați forma de arc și transferați tortul pe un platou pentru a servi.
Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb și se gătește la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile și vanilia. Se răcește ușor.
Puneți pralina deasupra cheesecake-ului răcit și serviți. Păstrați resturile în frigider.