Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 675 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr brun, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mătușa Peggy ' s Potpourri, Mătușa Peggy e portocaliu cu geamuri șuncă friptură, și Cheesecake de dovleac cu topping de pralină Pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Într-un castron mediu combinați untul, firimiturile și zahărul până când sunt bine amestecate. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, folosind spatele unei linguri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
1
Într-un castron mare, folosind un mixer de mână, bateți crema de brânză, zahărul, ouăle și vanilia până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Se toarnă în crusta pregătită și se coace timp de 35 până la 45 de minute. Asigurați-vă că centrul este ferm înainte de a scoate cheesecake-ul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor într-un suport și lăsați-o să se răcească complet. Eliberați forma de arc și transferați tortul pe un platou pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb și se gătește la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile și vanilia. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți pralina deasupra cheesecake-ului răcit și serviți. Păstrați resturile în frigider.