Mărar persan și orez de fasole Lima-Baghali Polo
Mărar persan și orez de fasole Lima-Baghali Polo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 319 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Shiksan din bucătărie are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de fire de șofran, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mărar persan și orez de fasole Lima, Orez de fasole Fava cu coadă de miel (baghali Polo Ba Mahicheh), și Orez basmati maro cu bijuterii și Quinoa (Morassa Polo) din ' noua bucătărie Persană.
Instrucțiuni
Mărar persan și orez de fasole Lima-Baghali Polo
Ingrediente3 căni de orez basmati alb1 pungă (12 oz.) fasole verde lima congelată pentru bebeluși sau fasole proaspătă tânără, decojită și aburită până la fragedă2 linguriță sare1 / 2 lingurițe fire de șofran3 / 4 cană ulei vegetal (eu folosesc semințe de struguri)1 cană mărar proaspăt tocat sau mai mult după gust
De asemenea, veți avea nevoie de
Bol de amestecare mediu, oală mare antiaderentă de 5 litri cu capac etanș, mortar de condimente și pistil, strecurătoare mare, lingură de lemn, prosop de bucătărie subțire
Timp De Pregătire: 1 Oră 30 Minute
Timp De Gătit: 1 Oră 15 Minute
Timp Total: 2 Ore 45 Minute
Porții: 12 porții laterale