Polenta cu sos de roșii-Shiitake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci shiitake, oregano, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu mamaliga cu branza si sos de rosii, Mămăligă cu sos picant de roșii, și Sos de roșii-busuioc cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați eșalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați ciuperci; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă busuiocul și următoarele 5 ingrediente (busuioc prin roșii); gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Tomate
Busuioc
4
Combinați bulionul de legume și apa într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Se amestecă mămăliga. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă (aproximativ 5 minute), amestecând frecvent. Se amestecă brânza.