Mămăligă cu brânză albastră și ciorbă de usturoi
Mămăligă cu brânză albastră și ciorbă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 254 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. Un amestec de brânză, polenta instant, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Mămăligă cremoasă cu brânză de capră cu verdeață usturoi, Mămăligă de porumb și brânză de capră cu dovlecei de vară usturoi, și Mămăligă la cuptor cu brânză elvețiană și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Adăugați bietul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand smogul este fraged, 4 pana la 5 minute. Între timp, într-o cratiță medie, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați 1 lingură de sare. Bateți încet în mămăligă. Gatiti, batand constant, pana cand mamaliga se ingroasa, 3 pana la 4 minute. Împărțiți mămăliga între boluri și acoperiți cu brânză și brânză albastră. Bacsis: faceți un lot dublu de mămăligă și rezervați jumătate într-o tigaie unsă cu ulei pentru o garnitură rapidă mai târziu în săptămână. Pur și simplu feliați mămăliga și crocați-o prin introducerea ei în broiler sau prăjirea în tigaie.