Muștar Și Caise-Șuncă Glazurată

Muștar Și Caise-Șuncă Glazurată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru colecția dvs., muștar și șuncă glazurată cu caise ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 20 și costă 13 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, cuișoare, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Șuncă glazurată cu sos de caise-muștar, Tilapia Glazurată Cu Muștar-Caise, și Piept De Pui Glazurat Cu Caise-Muștar.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant de 1/2 in. adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Combinați zahărul brun și muștarul; frecați peste suprafața șuncii. Introduceți un cuișor în centrul fiecărui diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 1 oră. Lingura conservă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți cu 15-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 140 de metri și șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți șunca rămasă din os și cub. Refrigerați sau congelați șunca rămasă (poate fi congelată până la 2 luni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
șuncășuncă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista