Muștar Fierbinte De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați muștarul fierbinte de casă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 51 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, muștar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Muștar De Casă, Muștar De Cereale Integrale De Casă, și Muștar De Casă Amish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 2 ingrediente în partea de sus a unui cazan dublu. Acoperiți și lăsați să stea 12 până la 24 de ore.
Se toarnă apă până la adâncimea de 1 inch în fundul unui cazan dublu la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți; așezați partea superioară a cazanului dublu peste apa fierbinte.
Bateți zahărul și ouăle în amestecul de muștar și gătiți, amestecând constant, 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se răcește complet (aproximativ 1 oră). (
Amestecul va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește.) Refrigerați într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Notă: Am testat cu pulberea de muștar Colman.