Mușcături De Porc La Grătar
Muscaturile de porc la gratar la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 93 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, pudră de chili, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, Coaste de porc la grătar cu sos de grătar Chipotle, și Gratar Teriyaki-Gratar Carne De Porc Shish Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în bucăți de 32 (1 inch); așezați într-un castron mediu. Într-un castron mic, amestecați praf de chili, chimen, zahăr brun, praf de usturoi și piper roșu. Rezervați 2 lingurițe amestec de condimente; presărați amestecul rămas peste bucățile de porc; se amestecă pentru a acoperi complet.
Lăsați să stea 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul, 2 lingurițe rezervate amestec de condimente și ceapa; pus deoparte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pulverizați coșul pentru grătar (wok pentru grătar) cu spray de gătit. Puneți carnea de porc în Coș.
Așezați coșul pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 10-12 minute, agitând coșul sau amestecând carnea de porc o dată sau de două ori, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Serviți cu scobitori și amestec de maioneză pentru scufundare.