Mușchi cu unt condimentat, salată de șalotă, morcovi prăjiți și piure

Mușchi cu unt condimentat, salată de șalotă, morcovi prăjiți și piure
Filet cu unt condimentat, salată de șalotă, morcovi prăjiți și piure este un fel principal care servește 2. O porție conține 1469 calorii, 48G de proteine, și 106g de grăsime. Pentru $6.84 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, Creveți de nucă de cocos cu piure de cartofi dulci condimentat și unt de bucurie de migdale, și Filet la grătar cu sos de soia șalotă.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți untul condimentat. Puneți ingredientele împreună cu piperul. Formați într-o formă de cârnați între straturile de folie alimentară, răsuciți capetele închise și răciți până când sunt ferme. Puteți face acest lucru cu până la 3 zile înainte sau păstrați refrigerat sau congelat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Pentru piure, gătiți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se scurge, apoi se usucă la abur în strecurătoare pentru câteva minute. Se pasează cu unt și smântână, se condimentează și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Aruncați morcovii cu 25g de unt și condimentați într-o tavă de prăjire. Prăjiți 15-20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Încălziți restul de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor și rumeniți filetul timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați la cuptor și gătiți timp de 10 minute, pentru mediu-rar și 15 minute pentru bine făcut. Odihnește-te 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Pentru a face salata, aruncați pătrunjelul și șalotele cu ulei, oțet, muștar și condimente. Feliați friptura și serviți cu piure, morcovi și salată și două felii de unt condimentat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista