Mușchi cu unt condimentat, salată de șalotă, morcovi prăjiți și piure
Filet cu unt condimentat, salată de șalotă, morcovi prăjiți și piure este un fel principal care servește 2. O porție conține 1469 calorii, 48G de proteine, și 106g de grăsime. Pentru $6.84 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Șalotă Și Unt De Ierburi, Creveți de nucă de cocos cu piure de cartofi dulci condimentat și unt de bucurie de migdale, și Filet la grătar cu sos de soia șalotă.
Instrucțiuni
1
Mai întâi faceți untul condimentat. Puneți ingredientele împreună cu piperul. Formați într-o formă de cârnați între straturile de folie alimentară, răsuciți capetele închise și răciți până când sunt ferme. Puteți face acest lucru cu până la 3 zile înainte sau păstrați refrigerat sau congelat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2
Pentru piure, gătiți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge, apoi se usucă la abur în strecurătoare pentru câteva minute. Se pasează cu unt și smântână, se condimentează și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aruncați morcovii cu 25g de unt și condimentați într-o tavă de prăjire. Prăjiți 15-20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Încălziți restul de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor și rumeniți filetul timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați la cuptor și gătiți timp de 10 minute, pentru mediu-rar și 15 minute pentru bine făcut. Odihnește-te 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru a face salata, aruncați pătrunjelul și șalotele cu ulei, oțet, muștar și condimente. Feliați friptura și serviți cu piure, morcovi și salată și două felii de unt condimentat deasupra.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.