Muschiulet de porc BBQ la gratar cu gust de rosii verzi

Muschiulet de porc BBQ la gratar cu gust de rosii verzi
Rețeta muschiulet de porc la grătar la grătar cu gust de roșii verzi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 45 de porții cu 22 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei, ceapă verde, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Muschiulet de porc la gratar cu rosii verzi-ananas Salsa, Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar, și Tacos de pește la grătar cu aromă de roșii-ceapă verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Rezervați jumătate din fiecare sos de ulei și grătar pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Ungeți carnea cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Carne la grătar 20 până la 25 min. sau până la făcut (145F), întoarcerea și periajul cu sosul de grătar rămas după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți din grătar; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți ardeiul și ceapa cu uleiul rămas; grătați 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până la crocant-licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se toacă ardeiul și ceapa; se pune într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați roșiile și sosul de grătar rezervat; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9
Tăiați carnea în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Se servește cu gust de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista