Muschiulet de porc BBQ la gratar cu gust de rosii verzi
Rețeta muschiulet de porc la grătar la grătar cu gust de roșii verzi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 45 de porții cu 22 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei, ceapă verde, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Muschiulet de porc la gratar cu rosii verzi-ananas Salsa, Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar, și Tacos de pește la grătar cu aromă de roșii-ceapă verde.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Rezervați jumătate din fiecare sos de ulei și grătar pentru utilizare ulterioară.
Ungeți carnea cu uleiul rămas.
Carne la grătar 20 până la 25 min. sau până la făcut (145F), întoarcerea și periajul cu sosul de grătar rămas după 15 min.
Scoateți din grătar; acoperiți pentru a se încălzi.
Ungeți ardeiul și ceapa cu uleiul rămas; grătați 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până la crocant-licitație.
Se toacă ardeiul și ceapa; se pune într-un bol mediu.
Adăugați roșiile și sosul de grătar rezervat; se amestecă ușor.
Tăiați carnea în felii subțiri.
Se servește cu gust de roșii.