Mușchiul de vită cu crustă de piper ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 493 de calorii , 25 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 4,16 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, arpagic, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Rețete similare sunt muschi de vită cu crustă de piper , muschi de vită cu crustă de piper negru și muschi de vită cu crustă de piper negru .
Instrucțiuni
1
Turnați 1 cană de vin într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Puneti cartofii intr-o cratita mica si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scurgere; piure cu branza, lapte, 2 linguri de unt, bacon, sos de hrean, 2 catei de usturoi, sare de usturoi si arpagic daca se doreste; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4
Scurgeți și aruncați marinata. Într-un castron mic, combinați cafeaua, zahărul brun, piperul și 1 linguriță de sare; frecați peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, Opțional
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Tăiați o fante longitudinală în centrul mușchiului până la 3/4 inch de fund. Deschideți muschiul astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Îndepărtați folie de plastic; puneți amestecul de cartofi peste centru. Închideți muschiul; cravată la 2-in. intervale cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Coaceți, neacoperit, la 425° timp de 40-45 de minute sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți carnea pe un platou de servire. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți ceapa și usturoiul rămas în ulei și untul rămas la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când ceapa devine maro aurie, amestecând des. Se amestecă sucul de lămâie, vinul rămas și sarea. felie muschiu; se serveste cu sos.