Muschi de porc umplut cu spanac

Muschi de porc umplut cu spanac
Muschiul de porc umplut cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 459 calorii. Un amestec de sos teriyaki, spanac, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 147 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este spectaculos. Încercați Muschi de porc umplut cu spanac, Spanac și mentă-Pesto de busuioc-muschi de porc umplut, și Muschi De Porc Umplut Cu Smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se sotează spanacul, untul, ceapa și usturoiul la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
4
Tăiați filetul pe jumătate pe lungime. Umpleți cu amestec de spanac și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Într-un castron, amestecați ketchup, suc de portocale și sos teriyaki. Ungeți filetul cu 1/2 din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați carnea de porc cu chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
7
Se pune în prăjitor de mică adâncime și se coace la 350 de grade neacoperite timp de o oră. Ungeți cu marinată rezervată și gătiți încă o oră acoperită. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista