Muschi de porc umplut cu spanac
Muschiul de porc umplut cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 459 calorii. Un amestec de sos teriyaki, spanac, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 147 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este spectaculos. Încercați Muschi de porc umplut cu spanac, Spanac și mentă-Pesto de busuioc-muschi de porc umplut, și Muschi De Porc Umplut Cu Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se sotează spanacul, untul, ceapa și usturoiul la foc mediu până se înmoaie.
Tăiați filetul pe jumătate pe lungime. Umpleți cu amestec de spanac și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Într-un castron, amestecați ketchup, suc de portocale și sos teriyaki. Ungeți filetul cu 1/2 din amestec.
Presărați carnea de porc cu chimen.
Se pune în prăjitor de mică adâncime și se coace la 350 de grade neacoperite timp de o oră. Ungeți cu marinată rezervată și gătiți încă o oră acoperită. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).