Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir

Muschiulet de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 403 calorii, 54g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă, ghimbir, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir, Filet de porc cu sos de Prune-ghimbir, și Filet de porc prăjit cu sos de piersici de ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați morcovii, 3 căni de apă și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți; rezervați lichid de gătit.
Transferați morcovii în procesor. Puree până se omogenizează.
Adăugați smântână și ghimbir și procesați pentru a amesteca.
Transferați piureul într-o cratiță mică și grea.
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat în piure pentru a forma consistența sosului gros. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.)
Se macină grosier semințele de coriandru în râșnița de condimente sau în blender.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Apăsați coriandru pe carne de porc, acoperind complet.
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente grele la foc mediu-mare.
Adăugați 1 Filet de porc la 1 tigaie și 2 filete de porc la a doua tigaie. Carne de porc brun pe toate laturile și se fierbe până când termometrul introdus în centrul registre 155 F, aproximativ 25 de minute.
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch. Puneți sosul pe farfurii. Se acoperă cu carne de porc și se servește.