Murături De Muștar
Murăturile de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, pudră de muștar, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mustar-Muraturi Miso, Murături De Muștar De Modă Veche, și pâine prăjită cu ouă fierte cu murături și muștar.
Instrucțiuni
Așezați castraveții și ceapa feliate într-un castron mare și presărați sarea deasupra. Umpleți vasul cu suficientă apă pentru a acoperi castraveții.
Lăsați să stea timp de 8 până la 10 ore.
Scurgeți și clătiți castraveții și ceapa cu apă proaspătă. Sterilizați 4 (1 litru) borcane și capace.
Într-o oală de 6 litri, amestecați împreună zahărul și făina.
Bateți în oțet, turmeric, pudră de muștar și semințe de țelină pentru a face o pastă netedă.
Adăugați castraveții și ceapa și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se amestecă și se aduce la fierbere. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 10 minute, amestecand frecvent.
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți, umplând până la 1/2 inch de sus. Sigilați cu capace și inele. Procesați timp de 10 minute într-o baie de apă fierbinte. Refrigerați orice borcane care nu reușesc să se sigileze corect.