Mucegai De Gelatină De Șerbet Portocaliu
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Orange Sherbet gelatină mucegai ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită portocale mandarine, șerbet portocaliu, jell-O și apă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mucegai De Gelatină De Afine-Portocaliu, Mucegai De Șerbet Cu Bijuterii, și Formă De Gelatină Fructată.
Instrucțiuni
Combinați gelatina și apa; se amestecă până se dizolvă.
Adăugați șerbetul și portocalele mandarine cu suc; se amestecă bine.
Se toarnă într-o matriță de gelatină și se răcește până se întărește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru șerbet. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "