Mozzarella Fonduta
Mozzarella Fonduta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 389 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de piper, prosciutto subțire, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 513 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mozzarella Fonduta, Macaroane Grill Fonduta Gamberi, și Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită}.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: șase ramekine de 5 uncii
Într-o cratiță mică, aduceți sosul de roșii-busuioc și fulgii de ardei roșu la foc mic la foc mediu. Gatiti descoperit pana se ingroasa, 20-25 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați busuiocul.
Așezați șase ramekine de 5 uncii pe o foaie de copt. Împărțiți sosul în mod egal între ramekins. Împărțiți prosciutto între ramekins.
Așezați feliile de mozzarella între 3 prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate.
Așezați feliile de mozzarella deasupra prosciutto-ului. Se condimentează cu sare și piper.
Presărați Gruyere deasupra.
Se fierbe până când brânza se topește și se rumeneste, 5 până la 8 minute.
Se servește cu pâine la grătar.