Mousse De Păstrăv Afumat
Mousse de păstrăv afumat este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 99 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, ouă fierte tari, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse De Păstrăv Afumat, Mousse De Păstrăv Afumat Cu Portocală Și Arpagic, și Mousse de păstrăv afumat-IMBB no.15 " delicious: days pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ouăle. Feliați fiecare ou pe jumătate pe lungime; scoateți gălbenușul. Rezervați gălbenușurile pentru o altă utilizare. Se toacă fin albușul de ou. Pune deoparte.
Înveliți o tigaie (7 1/2 x 3 inci) cu spray de gătit; tigaie cu folie de plastic. Pune deoparte.
Puneți bulionul într-o măsură de sticlă de 2 cani; presărați gelatină peste bulion.
Lăsați să stea 5 minute. Amestec de bulion cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se răcește 15 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe.
Puneți păstrăvul într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Adăugați amestecul de bulion, sucul de lămâie și piperul; procesați până se combină bine.
Puneți amestecul de păstrăv într-un castron mare; pliați în înlocuitor de smântână, 1/4 cană de arpagic și mărar. Puneți amestecul de păstrăv în tigaia pregătită; acoperiți și răciți peste noapte.
Se presara cu albus de ou.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.