Mousse De Păstrăv Afumat

Mousse De Păstrăv Afumat
Mousse de păstrăv afumat este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 99 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, ouă fierte tari, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse De Păstrăv Afumat, Mousse De Păstrăv Afumat Cu Portocală Și Arpagic, și Mousse de păstrăv afumat-IMBB no.15 " delicious: days pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți ouăle. Feliați fiecare ou pe jumătate pe lungime; scoateți gălbenușul. Rezervați gălbenușurile pentru o altă utilizare. Se toacă fin albușul de ou. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Înveliți o tigaie (7 1/2 x 3 inci) cu spray de gătit; tigaie cu folie de plastic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Puneți bulionul într-o măsură de sticlă de 2 cani; presărați gelatină peste bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Lăsați să stea 5 minute. Amestec de bulion cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se răcește 15 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Puneți păstrăvul într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați amestecul de bulion, sucul de lămâie și piperul; procesați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Puneți amestecul de păstrăv într-un castron mare; pliați în înlocuitor de smântână, 1/4 cană de arpagic și mărar. Puneți amestecul de păstrăv în tigaia pregătită; acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
PăstrăvPăstrăv
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presara cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
9
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista