Mousse De Ciocolată Robot De Bucătărie
Mousse de ciocolată procesor de alimente ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare de mare, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 395 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți cu mentă dublă de ciocolată din grâu integral (robot de bucătărie), Procesor de alimente ușor Salsan II, și Tort De Morcovi Robot De Bucătărie.
Instrucțiuni
Procesați ciocolata în robotul de bucătărie până când este măcinată foarte fin; lăsați-l în vasul procesorului.
Combinați uleiul, vinul și vanilia într-o ceașcă mică.
Aduceți laptele sau apa, zahărul și sarea la foc mic într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul. Imediat, cu procesorul în funcțiune, turnați laptele fierbinte prin tubul de alimentare, procesând timp de 15 până la 20 de secunde sau până când ciocolata este topită.
Adăugați amestecul de ulei și procesați timp de 5 până la 10 secunde, până când se amestecă bine. Răsturnați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească timp de 5 până la 10 minute (ciocolata nu trebuie să fie caldă când se adaugă crema).
Bateți crema până când are o formă foarte moale (nici măcar aproape de rigid). Îndoiți o treime din cremă în ciocolată pentru a o ușura. Îndoiți crema rămasă până se omogenizează. Împărțiți imediat mousse-ul printre paharele de desert. Se dă la frigider până la servire. Mousse-ul se păstrează 2 zile la frigider. Măcinați puțin piper negru peste fiecare porție, dacă doriți.Bacsis: pentru cea mai netedă mousse posibilă, opriți plierea în momentul în care crema este încorporată în ciocolată și scoateți-o imediat în pahare.