Mousse De Ciocolată
Mousse de ciocolată este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 330 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica gălbenușuri de ou, frișcă, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 3 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie. Bateți treptat în zahăr.
Încălziți 1 cană de frișcă în cratiță de 2 litri la foc mediu până la fierbinte. Se amestecă treptat cel puțin jumătate din frișca fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou; se amestecă înapoi în smântână fierbinte în cratiță. Gatiti la foc mic aproximativ 5 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa (nu fierbe). Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore, amestecând ocazional, doar până la răcire.
Bateți 1 1/2 căni de frișcă într-un castron mediu răcit cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți amestecul de ciocolată în frișcă. Pipați sau amestecați lingura în boluri de servire. Puneți imediat la frigider orice desert rămas după servire.