Morcovi în sos de hrean
Morcovii în sos de hrean ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână muștar maro picant, un strop de sare, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean, Morcovi Cu Cremă De Hrean, și Morcovi De Hrean La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați morcovul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 6 până la 7 minute sau până când sunt fragede. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Combinați făina și 2 linguri de lapte degresat, amestecând până se omogenizează.
Combinați amestecul de făină, rămânând 1/4 cană plus 2 linguri de lapte, lapte praf și margarină într-o cratiță mică, amestecând bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat si bule.
Se ia de pe foc; se amestecă hreanul, muștarul și sarea.
Combinați amestecul de morcovi și hrean; aruncați ușor pentru a acoperi.