Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei

Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii glazurați cu jeleu de piper. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână jeleu de piper, unt, bulion de pui condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu, și Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovii și bulionul de pui într-o tigaie la foc mediu. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând des, 6 până la 8 minute sau până când morcovii sunt crocanți-fragezi și bulionul se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Se amestecă untul și jeleul de ardei roșu și se gătește, amestecând continuu, 5 minute sau până când amestecul se îngroașă și glazurează morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista