Morcovi cu semințe de chimen
Morcovi cu semințe de chimen este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare sunt Varză Roșie Fiartă Cu Mere Și Semințe De Chimen, Sfeclă, Varză Și Salată De Morcovi Cu Semințe De Chimen, și Morcovi Cu Chimen Și Struguri.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți semințele de chimen la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o farfurie.
Într-un castron, aruncați morcovii cu uleiul.
Adăugați morcovii în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se carbonizează ușor peste tot, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de morcovi, frunzele de dafin și semințele de caras. Reduceți focul la moderat și fierbeți până când morcovii sunt fragede și lichidul se reduce la câteva linguri, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se omogenizează și devine cremos. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.