Morcovi Cu Ierburi Picante

Morcovi Cu Ierburi Picante
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Morcovii cu ierburi picante ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, jardiniere nuci, sos balsamic de vinaigretă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Morcovi Zesty, Pilaf De Orez Cu Ierburi Picante, și Cotlete De Miel Cu Ierburi Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti morcovii si pansamentul in tigaie antiaderenta la foc mediu 10 min. sau până când morcovii sunt fragede, amestecând după 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă pătrunjelul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista