Morcov Pachadi
Morcov Pachadi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, morcovi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa, Okra Pachadi, și ugadi pachadi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți iaurtul într-o sită mare cu ochiuri fine așezată peste un castron aproximativ 30 de minute. Între timp, mărunțiți fin morcovii folosind robotul de bucătărie.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați semințe de muștar și gătiți, acoperite, până când scot sunete, aproximativ 15 secunde.
Adăugați frunze de curry și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 3 secunde.
Adăugați morcovi, ceapă, chimen, sare și cayenne și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când morcovii sunt crocanți, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un castron puțin adânc și răciți aproximativ 30 de minute. Se amestecă iaurtul și coriandrul.
Pachadi, fără cilantro, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.