Monkfish cu sos de lamaie este un Hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rachetă, migdale albite, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Tagine de Monkfish, Corried Monkfish, și Monkfish Cu Ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați peștișorul într-un castron cu lemongrass, frunze de tei, cimbru de lămâie și ulei de măsline. Acoperiți și răciți timp de 6 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru De Lămâie
Frunze De Tei
Elixirul G
Fripturi De Carne Din New York
Monkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Între timp, faceți pansamentul cu lămâie. Tăiați fâșiile de coajă de lămâie în zaruri mici și vârful într-o tigaie cu apă clocotită. Aduceți înapoi la fierbere, apoi scurgeți. Într-o cratiță mică, gătiți coaja de lămâie albită cu zahărul în 140 ml apă timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți coaja de lămâie și amestecați împreună cu ingredientele rămase și 2 lingurițe de apă. Gustați și condimentați, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Cu aproximativ 20 de minute înainte de a fi gata de mâncare, scoateți peștișorul din marinată și condimentați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Monkfish
5
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și prăjiți medalioanele monkfish timp de 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Monkfish
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 4 minute. Pentru a servi, încălziți ușor pansamentul, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Puneți-l peste peștișor și în jurul farfuriei, apoi împrăștiați-l cu frunze de rachetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
Piept De Pui La Rotisor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Monkfish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.