Mollete Roșii
Molletes roșu este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 310 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Molletes, Molletes, și Spooky Molletes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia, 1 cană de apă caldă și 2 linguri de zahăr într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Se amestecă împreună 6 linguri de zahăr, făină de pâine, 1/3 cană de scurtare, ouă și sare într-un castron al unui mixer electric greu.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină și bateți la viteză medie cu mixerul, folosind atașamentul cârligului de aluat, 6 mentă.
Combinați restul de 3 linguri de zahăr, colorant alimentar și făină universală într-un castron și tăiați restul de 3 linguri scurtând cu o furculiță până se amestecă pentru a forma o pastă.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale; formați în bile și așezați pe 2 foi de copt ușor unse (6 bile pe foaie de copt).
Întindeți 2 lingurițe de pastă de făină deasupra fiecărei bile. Aplatizați ușor fiecare bilă folosind un marker dulce înmuiat în făină sau o ștampilă kaiser Roll înmuiată în făină. Acoperiți aluatul cu hârtie de ceară sau folie de plastic.
Preîncălziți cuptorul la 170 până la 200; opriți cuptorul, lăsând ușa cuptorului deschisă 1 minut.
Așezați aluatul, acoperit în cuptor; lăsați să crească, cu ușa cuptorului închisă, 2 ore și 10 minute sau până când se dublează în vrac.
Scoateți aluatul și preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți molletele la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește molletes pe foi de copt pe rafturi de sârmă.