Mojo-Pui Marinat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul marinat cu Mojo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de marinare mojo criollo, piept de pui cu piele, garnituri: crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Grătar: Pui Marinat Mojo, Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, și Carne De Porc Marinată Mojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosurile într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Adăugați pui, întorcându-vă la strat. Sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la foc mare (400 până la 500); lăsați cealaltă parte neluminată.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Aranjați pieptul de pui, cu pielea în sus, pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Coapse de pui la grătar: înlocuiți 6 coapse de pui cu piele pe oase pentru piept de pui. Aranjați coapsele de pui, cu pielea în sus, pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Timpii de gătit la căldură: pentru a găti pieptul de pui direct la foc, reduceți căldura la mediu (350 până la 400) și grătar, acoperit, rotind la fiecare 7 minute, timp de 28 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit marinada Goya Mojo Criollo.