Mocha-Tort De Mere Bundt
Nevoie de un desert fără lactate și vegetarian? Tortul Mocha-Apple Bundt ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 379 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți granule de cafea instant, ulei de canolan, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Tort Mocha Bundt, Tort De Mentă Mocha Bundt, și Tort De Vodcă Mocha Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Bateți zahărul și următoarele 4 ingrediente la viteză mare cu un mixer electric de stand electric de 5 minute. Se amestecă împreună făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați treptat amestecul de făină la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până la amestec.
Adăugați mere, ciocolată și nuci pecan; bate doar până la amestec. Puneți o lingură într-o tigaie Bundt de 12 căni unsă și făinată.
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe o grătar 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 2 ore).