Mișcare lângă Ocean

Mișcare lângă Ocean
Mișcarea de către Ocean este o fără gluten și vegan rețetă cu 1 porție. O porție conține 403 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură destul de scumpă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, suc de portocale, 2 schnapps jigger peach și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Pachete Oceanice, Tort Oceanic, și Biban Oceanic Copt.

Instrucțiuni

1
Se toarnă vodca, schnapps de piersici, creme de cassis, suc de portocale și suc de afine într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară într-un pahar de martini răcit și se ornează cu portocale și cireșe pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Schnapps De PiersiciSchnapps De Piersici
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista