Rețeta Mix & match mini budinci de Crăciun pot fi făcute în aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 734 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cireș glacercul, coajă de portocală, stout și ouă. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mix ' N Match Mini Cheesecakes, Mini Budinci De Crăciun, și Se Amestecă Și Se Potrivesc Kabobs.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele de bază într-un bol mare de amestecare. Ungeți 8 lighene individuale de budincă sau dariole cu puțin unt, apoi tapetați bazele cu cercuri de pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Amestecați alegerea fructelor uscate, condimentelor și lichidului, plus nuci dacă utilizați, în amestecul de bază. Dacă vă adaptați budincile pentru fiecare oaspete, atunci cântăriți amestecul de bază 225g/8oz pe pud, înainte de a adăuga suplimentele (consultați parantezele după ingrediente pentru cantități individuale de pud).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 4 și fierbeți fierbătorul. Umpleți fiecare lighean sau dariole cu amestec de pud. Ungeți o foaie mare de folie, apoi lipiți deasupra o foaie mare de pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați-l în 8 pătrate, suficient de mari pentru a acoperi pudele cu surplombă și faceți o mică încrețire în fiecare. Acoperiți budincile prin strângerea foliei în jurul marginilor pentru a sigila complet. lipiți o etichetă de nume, scrisă în biro, deasupra fiecărui pud pentru a le ajuta să le identificați atunci când serviți. așezați pudele într-o cutie mare de prăjire, turnați apă fierbinte din ibric în cutie până aproape la jumătatea pudelor, apoi gătiți timp de 1 oră. se răcește, apoi se păstrează într-un recipient etanș undeva răcoros și întunecat, timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Pentru a servi, întoarceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 5 după ce a ieșit cina de Crăciun și puneți pudele înapoi într-o formă de prăjire cu apă fierbinte, ca mai sus. Gatiti timp de 40 de minute, apoi opriti cuptorul si lasati-le acolo daca inca mai mancati. Întoarceți-vă cu grijă pe farfurii de servire, rulând un cuțit în jurul marginii pentru a ajuta la eliberare, apoi praf cu puțin zahăr glazură și acoperiți cu holly, dacă doriți.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.