Mistreț dulce și acru: Cinghiale în Agrodolce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1242 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 49 de ore și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciocolată de copt, frunze de dafin, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Cinghiale în agrodolce (mistreț dulce și acru), Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri, și Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Înfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați 2/3 din vin, 1/3 cană de oțet, 1 scallion, 1 cățel de usturoi, 1 morcov, cuișoarele, frunza de dafin și cimbru și dați la fiert la foc mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ghimbir întreg, Zdrobit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Lasă să se răcească complet.
3
Puneți carnea de mistreț într-o caserolă nereactivă și turnați marinata răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mistreț
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se lasă la marinat la frigider timp de 2 zile, întorcându-se des. După 2 zile, scoateți carnea și rezervați marinada. Se usucă carnea, se rulează și se leagă cu sfoară de măcelar. Condimentează agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți untura la foc mare și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Untură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați restul de scallions, usturoi, morcovi, împreună cu telina și prosciutto și gătiți cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ghimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați vinul rămas și acoperiți carnea cu marinada rezervată și apă clocotită, dacă este necesar. Se fierbe până când carnea este gătită și este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți carnea din cuptorul olandez și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Transferați toate sucurile de tigaie într-un blender sau robot de bucătărie și piureul neted. Reveniți la plită și amestecați zahărul, ciocolata și oțetul rămas. Gatiti 3 minute la foc mediu-mare, apoi adaugati stafidele, nucile de pin si coaja confiata si scoateti-le de pe foc. Feliați carnea și serviți cu sosul turnat.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere, asigurându-vă că tot zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Scoateți din căldură. Într-o cratiță mare, combinați coaja și suficientă apă rece pentru a acoperi și a aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Îndepărtați coaja, clătiți cu apă rece și repetați procesul de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Așezați coaja albă într-o cratiță și turnați siropul peste coajă, adăugând un centimetru suplimentar pentru a acoperi coaja. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până când coaja este translucidă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Se ia de pe foc și se răcește.
14
Scurgeți siropul și așezați coaja pe un suport de răcire. Aruncați zahărul și păstrați-l într-un recipient etanș.;