miso somon cu sare de susan

Miso somon cu sare de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 493 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin de orez, mazăre de zahăr, fulgi de sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Castravete Masat Cu Sare Cu Miso Și Susan, Somon Wasabi cu sos Miso-Susan, și Rulouri de primăvară de somon cu sos miso de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sarea de susan, așezați susanul și sarea într-un mortar și pistil și zdrobiți. Pune deoparte.Feliați somonul în degete și puneți-l într-un vas nemetalic.
Combinați miso-ul și oțetul, adăugați la somon și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați uleiul și încălziți până la fumat. Gatiti somonul, in loturi, timp de 1 minut, intorcand, pana cand pielea este crocanta si pestele este doar fiert.
Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați mazărea, usturoiul și oțetul suplimentar în wok și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Aranjați pe farfurii, acoperiți cu bucăți de somon și presărați sare de susan.
Se servește cu șalotă prăjită și ghimbir murat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.