Miso-păstrăv marinat cu glazură de Lime-ghimbir
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Păstrăvul marinat Miso cu glazură de ghimbir de var ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 426 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere, zahăr brun, miso și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miso-Ghimbir Somon Marinat, Ghimbir-Soia-Var Marinat Creveți, și Ghimbir și pepene galben marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ungeți peștele cu amestecul miso. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Combinați mierea, sucul de lămâie și ghimbirul într-o cratiță mică la foc mediu și dați la fiert. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand amestecul acopera subtire spatele unei linguri; deoparte.
Așezați peștele pe un suport pentru broiler acoperit cu spray de gătit și fierbeți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Stropiți amestecul de miere peste pește.
Se presară cu semințele de susan prăjite.