Miso-brusture glazurat cu salată roșie
Miso-burduf glazurat cu salată roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 207 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Un amestec de miso, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Kinpira Miso Gobo (brusture cu Miso), Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți nucile într-o tigaie și prăjiți aproximativ 6 minute, sau până când sunt parfumate.
Strângeți lămâia într-o cratiță medie și adăugați apa, 1 lingură de zahăr și un vârf de sare. Curățați brusturele sub apă curgătoare rece.
Tăiați-l în felii de 1/4 inch pe o diagonală ascuțită, adăugând feliile în apa de lămâie în timp ce lucrați. Aduceți apa la fierbere și gătiți brusturele la foc moderat până la al dente, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi stivuiți feliile și tăiați-le în bețișoare subțiri.
Întoarceți brusturele în cratiță.
Adăugați restul de 2 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de oțet de orez-vin și 1 linguriță de miso. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana devine lucios, aproximativ 2 minute.
Transferați brusturele pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Într-un castron mic, bateți restul de 2 linguri de oțet de orez-vin cu restul de 2 lingurițe de miso până se dizolvă.
Se amestecă uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare de salată, aruncați salatele, nucile și brusturele.
Adăugați pansamentul, aruncați din nou și serviți imediat.
Faceți înainte: această rețetă poate fi pregătită până la Pasul 3 până la 1 zi înainte.