Minunat plăcintă cu mere-vă permite
Minunat plăcintă cu mere-permite necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. Această garnitură are 306 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, amidon de porumb, topping bătut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Minunat plăcintă cu mere-vă permite, Sânge portocaliu Curd Tuile-permite, și Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o oală medie antiaderentă pe aragaz, combinați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara, extractul de vanilie și sarea cu 1/2 cană de apă rece.
Se amestecă până se dizolvă ingredientele.
Adăugați mere și amestecați. Aduceți la foc mediu-mare și, amestecând frecvent, gătiți până când merele s-au înmuiat, aproximativ 7 până la 10 minute.
Reduceți căldura la minim și, amestecând des, gătiți până se îngroașă și lipicioasă, 1 până la 2 minute suplimentare.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte să se răcească. Aceasta este umplutura ta de plăcintă.
Pregătiți o foaie mare de copt căptușind-o cu folie și/sau pulverizând-o cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Așezați ambalajele cu role de ou pe o suprafață uscată. Puneți un vas mic cu apă. Scufundați degetul în apă și rulați-l de-a lungul tuturor marginilor ambalajului. Repetați după cum este necesar în timp ce vă pregătiți buzunarele, deoarece vă va ajuta să le sigilați. Începând cu 1/2 inch de jos, așezați aproximativ 1/3 cană de umplutură de plăcintă de-a lungul jumătății inferioare a fiecărui ambalaj, lăsând o margine de 1/2 inch pe laturi.
Îndoiți 1/2 din fiecare înveliș superior peste umplutură, astfel încât marginea superioară să se întâlnească cu partea inferioară și umplutura să fie învelită cu o margine pe 3 laturi. Tamponați fiecare margine cu apă și pliați fiecare spre interior aproximativ 1/4 inch pentru a sigila ușor. Apăsați ferm de-a lungul marginilor cu vârfurile unei furci pentru a sigila complet.
Transferați cu atenție pe foaia de copt. Repetați acest proces cu ambalajele rămase și umplutura, lăsându-vă cu 6 plăcuțe.
Pulverizați partea superioară a fiecărui buzunar cu 3 spray-uri unt.
Coaceți la cuptor până când marginile încep să se rumenească, 15 până la 18 minute.
Se lasă să se răcească timp de 5 minute. Se acoperă cu scorțișoară suplimentară și topping bătut, dacă se folosește. Sapă!