Minunat Curcan Glazurat Cu Mandarină
Awesome Tangerine-glazurate Turcia ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 54 de porții cu 172 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână stoc de curcan, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan Glazurat Cu Mandarină, Tort De Mandarină Glazurat, și Tort De Mămăligă Glazurat Cu Mandarină.
Instrucțiuni
Topiți 6 linguri de unt cu ulei de canola și suc de mandarină într-o cratiță la foc mediu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute. Înmuiați o bucată de pânză de brânză suficient de mare pentru a acoperi curcanul în amestec.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F ( 220 grade C).Curățați curcanul și condimentați cavitatea corpului cu sare și piper. Împachetați ușor cavitatea gâtului și cavitatea corpului cu umplutură. Legați copanele împreună, întindeți 6 linguri de unt peste curcan și condimentați cu sare și piper.
Așezați curcanul într-o tigaie de prăjire superficială.
Prăjiți curcanul timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi aranjați o pânză de brânză înmuiată peste curcan. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (110 grade C). Continuați să prăjiți 1 oră. Lăsând pânza de brânză drapată peste curcan, ungeți cu amestecul de suc de mandarină. Continuați să prăjiți aproximativ 2 ore, ungând ocazional, până când temperatura internă a celei mai groase părți a coapsei atinge 180 de grade F (80 de grade C), iar umplutura din interiorul cavității corpului atinge 165 de grade F (70 de grade C). Aruncați pânza de brânză și așezați curcanul pe un platou de servire. Lăsați curcanul să se răcească cu aproximativ 25 de minute înainte de sculptură.
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și rezervați 1/4 cană de grăsime și sucuri de tigaie degresate. În tigaia de copt, amestecați sucurile de tigaie cu 1 cană de curcan; gatiti la foc mare, amestecand pentru a racla fundul tigaiei.
Într-o cratiță la foc mic, amestecați împreună 1/4 cană de grăsime și făină până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucurile de tigaie și stocul de curcan rămas și se adaugă gâtul și măruntaiele. Se fierbe 10 minute, amestecând continuu, până când se fierb măruntaiele. Se strecoară printr-o sită și se servește cu curcanul și umplutura.