Mini Tarte Cu Roșii
O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, frunze de oregano, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Caramel Tarte, Mini Tarte Cu Mere, și Mini Tarte Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: pulsați făina și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Adăugați unt și procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră, aproximativ 10 secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață într-un flux lent și constant până când aluatul se reunește (nu mai mult de 30 de secunde).Împărțiți aluatul în jumătate, formați fiecare într-un pătrat și înfășurați în plastic. Dați la frigider aluatul timp de cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul rece la 1/8 inch grosime. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați douăzeci și patru de pătrate de 3 inci și încadrați-vă în cupe de 2 cutii de mini-brioșe, lăsând o surplombă. Se da la frigider 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Întindeți roșiile, usturoiul și șalotele pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Stropiți cu ulei, condimentați cu sare și piper și prăjiți, schimbând pozițiile foilor la jumătatea drumului, până când roșiile încep să se strice, aproximativ 20 de minute.
Lasă să se răcească.Împărțiți jumătate din oregano și feta tocate între conservele căptușite cu aluat. Se acoperă cu amestec de roșii.
Presărați oregano rămas. Îndoiți colțurile aluatului spre centre.
Periați cu spălare cu ouă.Reduceți căldura la 37
Coaceți plăcintele până când crustele superioare sunt maronii aurii și mijlocul clocotește, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tablă pe un suport de sârmă.