Mini Quiches Fără Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini quiches fără crustă. Această rețetă face 20 de porții cu 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă plus 3 gălbenușuri de ou, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mini-quiches fără crustă, Mini Quiches (Fără Crustă), și Mini Quiches Fără Crustă.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 177°. înveliți 2 mini-brioșe antiaderente cu 24 de căni cu spray de gătit.
Așezați tigăile pe foi de copt căptușite cu folie. Scatter scallions și pătrunjel peste partea de jos a fiecărei cești.
Bateți ouăle și gălbenușurile cu parmezan, sare și piper într-un castron mare.
Bateți laptele până se omogenizează.
Transferați într-o cană cu un canal de turnare și umpleți fiecare cană de briose cu amestec de ouă. Completați fiecare ceașcă cu un vârf de brânză elvețiană.
Coaceți până când quiches - urile sunt umflate și rumenite deasupra, aproximativ 30 de minute, rotind tigăile de sus în jos și întorcându-se înapoi în față cam la jumătatea drumului.
Rulați imediat un cuțit mic și ascuțit în afara fiecărei quiche, apoi inversați pe o grătar pentru a se răci. Întoarceți fiecare quiche cu partea dreaptă în sus.
Se servește cald sau la temperatura camerei.