Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini quiches fără crustă. Această rețetă face 20 de porții cu 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă plus 3 gălbenușuri de ou, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mini-quiches fără crustă, Mini Quiches (Fără Crustă), și Mini Quiches Fără Crustă.
Instrucțiuni
1
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 177°. înveliți 2 mini-brioșe antiaderente cu 24 de căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați tigăile pe foi de copt căptușite cu folie. Scatter scallions și pătrunjel peste partea de jos a fiecărei cești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Bateți ouăle și gălbenușurile cu parmezan, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Transferați într-o cană cu un canal de turnare și umpleți fiecare cană de briose cu amestec de ouă. Completați fiecare ceașcă cu un vârf de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Ouă
6
Coaceți până când quiches - urile sunt umflate și rumenite deasupra, aproximativ 30 de minute, rotind tigăile de sus în jos și întorcându-se înapoi în față cam la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Rulați imediat un cuțit mic și ascuțit în afara fiecărei quiche, apoi inversați pe o grătar pentru a se răci. Întoarceți fiecare quiche cu partea dreaptă în sus.